Verbeelden van communiceren

Hugo Meijs

Coach

Ik ondersteun graag de professionals die meer regie willen over hun performance. Energieke en ambitieuze doelen durven stellen aan jezelf en de omgeving. Ik vraag graag door wat een en ander betekent voor gedrag en attitude. Ik verbeeld graag met je welk effect dat zal hebben op jou en het team, de anderen met wie je communiceert.

Gesprekken en spelen maken onderdeel uit van mijn benadering. Ik ben overtuigd van de enorme kracht van verbeelding doordat je hierdoor fysiek en psychisch ervaart wat de veranderingen voor je betekenen.

Ik zal je uitdagen LEF te tonen, het plezier van jouw krachten te ontdekken en de impact laten ervaren.

Klik op onderstaande voorbeelden om te lezen hoe ik je kan coachen.

Individueel

Daag jezelf uit om talenten, drijfveren en kwaliteiten te (her)ontdekken. Op basis van archetypen en competenties die je al dan niet tot jouw beschikking hebt. Wat wil en kun je ontwikkelen om jouw performance te verbeteren en de lat weer hoger te leggen. Het zullen sessies worden die jouw perceptie veranderen, een nieuwe weg om intrinsiek gemotiveerd te raken!

Team

Een team is een hele aparte groep individuen met al haar groepsdynamiek en communicatie. Coachen van een groep vereist heel andere aanpak, ik reflecteer en confronteer met de mogelijkheden van de groep en hoe die soms niet worden benut.

Psycho-drama

In een kleine en veilige setting met elkaar aan de slag om situaties in beeld te zetten en vervolgens een rol spelen in jouw eigen soap, creatief leren omgaan met de realiteit.

Provocative coaching

Soms is het heerlijk om te lachen om de eigen on-mogelijkheden, bevrijdend om enorm te relativeren om vervolgens weer fris orde op zaken te stellen. Korte sessies van maximaal 30 minuten, waarin veel gelachen wordt. Niet veel praten over maar een heerlijk kort en krachtige mentale douche.

One minute coaching

Korte en bijzonder effectieve coachmomenten op de werkvloer benutten. In de sport herkennen we deze direct, in de eigen praktijk worden ze vaak gemist. Met Victor Mion hebben we ervaringen uit de topsport vertaald naar een bijzonder actieve workshop. Zie ook: OneMinuteCoach.nl

Voice dialogue

Vooral in individuele setting in gesprek met de raadgevers in je hoofd. Eindelijk de tijd en ruimte om belemmerende gedachten de les te lezen of serieus te nemen.

Met andere ogen

Een korte intensieve en interactieve workshop om aan de slag te gaan met denkbeelden, raadgevers en hersenspinsels. Oefeningen en simulaties waarin het eigen denken centraal staat. Is wat je denkt ook daadwerkelijk wie je bent?